Bodø/Glimt mot til

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt

160522 1701 160522 1803.

. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter Rana - Glimt.

BodøGlimt fikset seier i første åttedelskamp mot nederlandske AZ Alkmaar. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Sikre deg plass på 16. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Har nok aldri før. Niklas Aune Johnsen.

31 på bortebane og. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Sikre deg plass på 16. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Mats Torbergsen NTB.

Mai-festen mot Tromsø nå. Mai-festen mot Tromsø nå. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. BodøGlimt på TV og Live Stream.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Billetter Rana - Glimt. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. 75 54 55 00.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

16052022 2014 Sist oppdatert. Mats Torbergsen NTB. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper. Takk for din påmelding. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Billetter Rana - Glimt. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Gang slo til med knusende sifre.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American